Mangler du og din familie inspiration til, hvor I skal holde jeres næste ferie henne? Hvis I godt kan lide at komme ud og nyde naturen og få godt med frisk luft i lungerne, er Thy i den nordvestlige del af Danmark et godt bud på den perfekte familieferie.

Hvad skal I opleve i Thy?

1.Cold Hawaii i Thy

Cold Hawaii er et sandt surferparadis og et skønt sted at opholde sig som familie. Tag gerne til populære Klitmøller, hvor I udover at kunne lære at surfe også kan få gode gåture langs stranden samt gå på opdagelse i de små gader i det, der engang var et gammelt fiskerlaug. Klitmøller emmer af natur og kultur, og er et skønt sted for hele familien.

2. Lodbjerg Kirke og klithede

Lodbjerg Kirke er den anden mindste kirke i Danmark, og er en anderledes kulturel oplevelse, da den er beliggende midt i et naturskønt område. Kirken er åben, og du og familien har derfor mulighed for at kigge ind i det, der er en af de mindste kirker i Danmark.

Når I har været inde og kigge i kirken kan I fortsætte til Lodbjerg Fyr, som ligger lige op og ned af Lodbjerg Klithede. Klitheden er et af de smukkeste hedearealer, der findes i Danmark, og her er der god mulighed for børnene til at boltre sig på bedste vis. Har I tilmed gode sko med, kan I gå gennem klitheden og ned til vandet.

3. Agger Tange

Et tredje bud på et godt sted for familien at tage til er Agger Tange. Her findes der både et rigt fugleliv og spættede sæler. Sælerne holder til på sandbanker og rev i Limfjorden. Der er desuden rigtig god mulighed for at spotte dem fra færgen til Thyborøn – her ser passagererne typisk grupper af sæler, som hviler sig på sandbankerne.