shutterstock_522941170

Det behøves ikke koste 10 eller 20.000 kr. hver gang, familien skal på ferie sammen, da der findes flere gode alternativer til den traditionelle charterrejse sydpå. Den vigtigste årsag til at ville tage på ferie er jo at slappe af sammen og komme væk hjemmefra til et sted, hvor man bedre kan nyde tilværelsen i rolige og hyggelige omgivelser.

Hvis man især foretrækker en varm sol dagen lang og herlige badestrande, så bør man nok prioritere en charterrejse, men hvis man gerne vil slappe af og nyde ture i naturen, så kan det bedre betale sig at leje et billigt feriehus i Danmark, da der findes masser af muligheder. Mange sommerhuse ligger endda nær ved populære feriecentre, hvor der endda kan være badeland og andre sjove aktiviteter blandt tilbudene.

Aktiviteter i sommerlandet

Hvis man lejer et meget billigt feriehus, så har det sandsynligvis ikke alle de samme faciliteter som de store luksussommerhuse med:

  • Swimmingpool.
  • Sauna.
  • Spabad.

Men de fleste sommerhuse og feriehuse har faktisk både TV og internet, og desuden bør man også benytte den fredelige atmosfære til at lære sin familie bedre at kende, Man kan tage på ture i lokalområdet og besøge seværdigheder samt bade og gå ture i naturen.

Man kan finde mere inspiration i TV2 artiklen om at få en succesfuld familieferie for en hel familie. Her kan man især læse om typiske problemer med aktivering af børnene herunder afklaring af børnenes behov, da de har brug for struktur og tryghed. Man bør tilrettelægge fællesaktiviteter som madlavning, bagning, ture, ekskursioner og lignende, så børnene har noget at se frem til. De skal nok kunne finde ud af at lege i de stille perioder mellem de planlagte aktiviteter.

Sådan finder man et billigt feriehus

Man bør starte med at gå på nettet og tjekke mulighederne igennem, således man bedre kender priser og generelle vilkår på området. Man finder ofte det største udvalg hos de store udlejningsbureauer, så derfor kan man sikkert finde et billigt feriehus hos DanCenter, da de har mere end 9.000 forskellige typer huse til leje i forskellige prisklasser. Hvis man er lidt fleksibel med hensyn til lejeperioden samt beliggenheden, så er det faktisk muligt at leje et stort og luksuriøst feriehus for et lavt beløb, og man kan hurtigt søge efter egnede sommerhuse ud fra dine kriterier, som kam omfatte:

  • Størrelse og antal værelser i feriehuset.
  • Afstand til nærmeste strand.
  • Pris.
  • Periode på året.
  • Feriehusets faciliteter.