At tage på ferie med familien og komme væk hjemmefra behøves ikke kun være i sommerferien, da mange også bestiller et weekendophold i løbet af året som i juleferien, i påsken, i vinterferien, efterårsferien eller måske blot i en passende weekend.

Det kan nemlig være trivielt at bo i sommerhus eller på hotel i flere uger, da man ofte blot trænger til at komme væk fra hverdagens stress og jag i nogle afslappende dage og afholde en miniferie og gerne under komfortable og luksuriøse forhold, så man rigtigt kan blive forkælet og nyde opholdet i fulde drag.

Man kan enten blot bestille et weekendophold på en kro eller et hotel, eller man kan leje et sommerhus for nogle få dage. En anden mulighed er at tage en smut i et feriecenter, hvor der jo er masser af aktivitetstilbud for både børn og voksne.

Find et feriecenter på nettet

Der findes masser af feriecentre rundt omkring i Danmark, og de fleste ligger dejligt naturskønt ud til de danske kyster, hvor man derfor også kan gå på opdagelse i naturen herunder skov og strand. Ved et feriecenter indkvarteres man i en komfortabel ferielejlighed, således man altid har muligheden for at trække sig tilbage og hvile ud efter dagens strabadser.

I feriecenteret er der et stort legeland med muligheder for at lege og spille med andre børn, således man endda kan knytte nye venskaber og more sig sammen med andre. Man finder nemmest et feriecenter ved at gå på nettet og søge efter dem, og der er således stor chance for at finde et passende weekendophold hos Danland, der har hele 27 feriecentre fordelt rundt omkring i Danmark.

Hvis man er glad for at svømme og lege i vand samt på vandrutsjebaner, så bør man jo vælge et feriecenter med eget vandland, der findes 9 steder hos Danland. Her er der også mulighed for at opnå en romantisk weekend for to, da der i vandland også findes komfortable wellness faciliteter.

Aktiviteter i legeland og badeland

Der er så mange forskellige aktiviteter i disse feriecentres legeland og badeland, så børn og voksne i alle aldre vil kunne trives her og bruge flere dage på at nyde stedets mange faciliteter. Der er sikkerhedspersonale på både legepladserne og i vandland, således de voksne ikke behøves våge over deres egne børn konstant, selvom det naturligvis er et glimrende sted til at optage billeder og hjemmevideoer fra turen.

De voksne vælger ofte at slappe af i de komfortable wellness tilbud med sauna, spa og kurbade, således man rigtigt kan blive forkælet og nyde en kærlig behandling. Dette kan nemt blive alle tiders romantiske weekend, og heldigvis er der dejlige restauranter og caféer i området til alle gæsterne.

Børnene kan lege med badedyrene og de kan spille og lege samt anvende vandrutsjebanerne og vipperne, der findes i flere størrelser, således der er noget for både små samt større børn.