Danmark er dejligt, og især vores natur byder på mange oplevelser. Hvis du gerne vil gøre lidt mere ud af at tage ud i naturen og udforske den, men ikke helt ved hvordan du gør, eller hvad du skal kigge efter, kan det være en god ide at medbringe naturfoldere som hjælp.

Hvad er naturfoldere?

En naturfolder eller foldertavle som de også kan kaldes, er en form for små opslagsværker, der kan fortælle dig, hvilket dyr, plante eller insekt du eksempelvis har fundet på din vej i naturen. Det er smart, hvis ikke du normalt bevæger dig så meget ud i det fri, og derfor ikke ved, hvad det er, du finder du på din vej.

Hvorfor medbringe naturfoldere på ture i det fri?

Naturfoldere er gode at have med på dine ture i det fri, da de giver dig viden om, hvad det er for noget liv, du begiver dig rundt i mellem. De gør det sjovere for dig (og måske også din familie) at tage ud for at udforske det lokale plante- eller insektliv i skovbunden, nær vandhuller eller langs kysten. De giver inspiration til at udforske endnu mere af naturen – og hvem ved? Måske går der sport i at finde så mange plante- eller insektarter som muligt.

Tag venner eller familie med ud i det fri

Hvis du gerne vil udforske den lokale natur, er det oplagt at gøre det til en hyggelig udflugt sammen med din familie eller venner. Det gør det sjovere og mere spændende at udforske naturen og finde ud af det, hvad det er, I har fundet. Tag en god madkurv og drikkevarer med, og I vil nemt kunne få en hel dag til at gå i det fri.