Folk rejser til Norge af flere årsager såsom skiferie, campingferie og bjergbestigning, og hvis man rejser til Norge på ferie, kan man jo vælge den type ferie, man synes bedst om. Sejl til Oslo og find derefter ud af, hvor I vil holde jeres ferie, idet der findes masser af muligheder. Man kan sejle til Norge med flere færgeruter, eller man kan køre den lange tur gennem Sverige, men det er både billigere og hurtigere at tage færgen, også selvom man har en campingvogn med, da den kommer gratis med på billigdagene.

Tilbuddet fra DFDS

Sejl til Oslo med DFDS Seaways, idet man herinde på deres hjemmeside kan læse mere om priser, afgange og bestillinger. 449 kr. pr. person hver vej er prisen ved fire personer i alt, og man kan så medbringe en campingvogn ganske gratis, hvis man rejser på en tirsdag eller onsdag. Man vil både komme hurtigere og mere veludhvilet frem til Norge, frem for at selv have kørt hele vejen op gennem Sverige. Hele familien kan hygge sig ombord på dette lille krydstogtsskib, hvor der findes blandt andet disse tilbud:

  • Taxfree shopping.
  • Diskotek.
  • Live orkester og dans.
  • Restauranter og caféer.
  • Swimmingpools og wellness faciliteter.
  • Børneområder med leg, spil og underholdning.

Hvis man ikke har tænkt sig at bruge længere tid i Norge, så vælger man at tage på et minicruise, hvor man sejler til Oslo, bliver i 7 timer, hvorefter man sejler tilbage til København. Dette minicruise er meget populært, da man får en behagelig sørejse til lavpris, og så kan man alligevel shoppe og se turistattraktionerne i Oslo.

Oplevelser i Norge

Hvis man gerne vil være turist i Norge i flere uger, så kan man få masser af oplevelser i landet, der især er kendt for den storslåede natur med de høje fjelde. Det er tilladt at slå sit telt op i fredelige omgivelser på et fjeld i Nordnorge, men man kan også bare vælge at parkere sin mobilehome eller campingvogn på en campingplads ved en strand på sydkysten. På grund af allemannsretten må man frit campere i smukke omgivelser næsten hvor som helst i Norge, så derfor er Norge et populært land for campisterne.

På campingferien kan man blandt andet nyde naturen med de smukke fjorde, spidse fjelde, store breer samt besøge de spændende byer med et pulserende kulturliv. En af de mest populære strækninger i Norge er Kystriksveien fra Steinkjer til Bodø, hvor man på en 650 km lang rute finder de fleste af landets mange kendte seværdigheder som Torghatten, De Syv Søstre, Svartisen og Saltstraumen.

Derudover kan man i de højeste fjelde finde området Lyngsalperne, der er kendt for at have to af Norges mest symbolske vandfald. Sejl til Oslo på campingferie og nyd midnatssolen oppe ved det dramatiske Nordkap område, og hele familien vil kunne få enestående oplevelser på en sådan campingtur.