Mange skoler og firmaer holder en uges efterårsferie i oktober måned, og det kan ofte betale sig at planlægge sin efterårsferie i god tid i forvejen. På den måde kan du nemlig få mest muligt udbytte af ferien, og du finder også det bedste udvalg og priser, hvis du bestiller plads flere måneder før din efterårsferie.

Men hvor skal du og din familie så tilbringe jeres efterårsferie? I det følgende vil du kunne finde inspiration til en herlig efterårsferie sammen med familie og venner.

Feriemuligheder

Umiddelbart kan I vælge disse typer ferier:

  • Tage på en kør-selv-ferie til ferielejlighed eller sommerhus.
  • Tage i et feriecenter.
  • Besøge familie og venner.
  • Tage en smuttur rundt i landet til sommerland, zoo eller tivoli.
  • Tage på et minikrydstogt.
  • Tage på campingferie.
  • Tage på en bondegårdsferie.
  • Rejse rundt med bus eller tog.
  • Tage på en charterrejse.

Det endelige valg af efterårsferie afhænger naturligvis af flere faktorer såsom tid, økonomi og interesser. Hvis I gerne vil udforske naturen, så kan I tage en tur ud i skoven og nyde naturen og udforske både dyr og planter. Hvis I er til sportslige udfoldelser, kan I tage på en aktiv ferietur med mulighed for både cykling, trekking, dykning, bjergbestigning, orienteringsløb med videre.

Afslappende ferie til sydens sol

Rigtig mange vælger den nemme løsning til deres efterårsferie, og tager på en charterrejse ned til sydens sol, hvor de kan slappe af på et luksushotel og nyde stranden og det herlige varme klima. De foretrukne feriedestinationer ligger omkring Middelhavet og omfatter både Tyrkiet, Spanien og Grækenland, men der er faktisk masser af forskellige feriemål at vælge imellem.

Du kan finde priser, forslag og inspiration til din efterårsferie hos Spies.dk, da dette rejsebureau har et stort udvalg afrejser til hele verden. På deres hjemmeside kan du vælge blandt forskellige hoteller på feriestederne, så hotellet passer til jeres ønsker om beliggenhed, faciliteter og underholdning for både børn og voksne.

De fleste familievenlige hoteller kan både tilbyde legepladser, børnepool samt øvrige børneklubber og shows. Mange hoteller tilbyder også en del spa og wellness faciliteter, hvor I kan få massage, ansigtspleje, manicure og øvrige former for behandling.