Denne overskrift kan virke provokerende, men faktisk kan det forekomme ret mirakuløst, at man i løbet af et weekendophold kan føle sig udhvilet, frisk og fuld af ny energi, således man reelt er genfødt på ny. Det gælder simpelthen om at få mest ferie for pengene, og et weekendophold behøves ikke koste mange penge, da man flere steder i Danmark kan opleve et luksuriøst weekendophold, hvor kan forkæle hinanden med et par afslappende dage. Man kan tage af sted alene, som par eller som en hel familie med børn, da de fleste feriecentre primært henvender sig til børnefamilier, hvor der er sørget for aktiviteter og faciliteter til personer i alle aldre.

Find feriecentre med wellness på nettet

En mulighed for et afslappende weekendophold kunne være at leje et stort moderne luksussommerhus, hvor der findes swimmingpool, spa og sauna, men for samme pris kan man som regel få et luksuriøst weekendophold i et feriecenter med vandland, og disse muligheder kan man hurtigt finde på internettet.

Man kan for eksempel finde et weekendophold hos Danland, der har ikke mindre end 28 feriecentre fordelt udover hele landet, og 9 af disse har desuden et vandland tilknyttet feriecenteret. Her kan man bo i en komfortabel ferielejlighed, således man til enhver tid kan trække sig tilbage og nyde roen efter mange sjove oplevelser i løbet af dagen. Disse feriecentre med vandland ligger langs de jyske kyster, således der er kort afstand til strand og skønne naturområder med skov og lyng, så man kan også trække frisk luft og rense sjælen med hyggelige ture i området.

Wellness faciliteter i vandland

I feriecentrene findes der et stort legeland med alverdens former for aktiviteter til små og større børn, så her kan man få flere dage til at gå uden problemer, og mange vælger også at bruge flere timer i vandland, hvor der er garanti for lækkert badevand hver dag året rundt, da vandland er indendørs i et subtropisk klima. Her findes swimmingpools og vandrutsjebaner i flere sværhedsgrader, således børn i alle aldre kan more sig her. De voksne vælger tit at benytte stedets mange wellness tilbud, der kan omfatte disse faciliteter:

  • Fitnesscenter
  • Swimmingpool
  • Sauna
  • Spabad
  • Tyrkisk bad
  • Damp-, aroma-, og terapibade
  • Massage af hoved, fødder og krop