Skagen er Danmarks nordligste by. Men udover at have en særlig geografisk placering har byen en unik atmosfære. Skagen er en turistby og en attraktion for mange, og det giver den et helt særligt liv – specielt om sommeren. Derudover er Skagen hjemsted for god gastronomi og kultur i form af skønne restauranter, museer og finurlige butikker. Derfor er der alle gode grunde til at tage på ferie i Skagen.

Lej det perfekte sommerhus

Skagen er ikke blot en by, der indeholder meget i selve centrum. I og omkring byen ligger der flere områder, hvor der er rig mulighed for sommerhusudlejning i Skagen helt tæt på både by og vand. Skagen er omgivet af flot natur, som ikke kun inkluderer Skagerak, men også skove, klitter og stier. Disse omgivelser er ideel til alle typer af mennesker, der gerne vil have en ferie i flotte naturlige omgivelser. Her er der både cykelruter, golfmuligheder og lystfiskeri.

Få en god kulinarisk oplevelse

På de mange gode restauranter i Skagen kan du blive både mæt og en god oplevelse rigere. Særligt fisk og skaldyr er på menuen grundet Skagens unikke beliggenhed. Her kan du både få helt frisk fisk, hummer, laks og rejer, og hvis sulten ikke er stillet endnu, kan du få en lækker dessert til at fylde maven på. Skagen er kendt for sin gode gastronomi, og det må du ikke snyde dig selv for.

Tag til arrangementer og bliv klogere på byen

Rundt omkring i sommerhalvåret er der masser af arrangementer i Skagen for turister og nysgerrige sjæle. Det gælder blandt andet rundvisning på Skagen Bryghus, udstillinger fra de berømte skagensmalere og kulturelle cykelture. Alle er de med til at give dig en anderledes og spændende dag, hvor du har rig mulighed for at blive klogere på byen og historie. Derfor kan du med fordel tjekke kalenderen og se, om der skulle ligge et spændende arrangement, mens du holder ferie i den nordjyske by.