leaves-1363766_1280

Spar penge og hold efterårsferien i Danmark

Går du og drømmer om en ferie sydpå eller trænger du bare til at komme helt ned i gear? Så er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du bliver nødt til at rejse udenlands. Det er nemlig rigtig ofte en temmelig pebret affære at rejse i skoleferierne, hvorfor du kan spare rigtig mange penge på at holde efterårsferien i Danmark.

Der er i øvrigt rigtig mange gode tiltag for hele familien i forbindelse med efterårsferien, så det er faktisk slet ikke nødvendigt at rejse lang pokker i vold.

Forslag til efterårsferien for hele familien

Der findes et utal af oplevelser og aktiviteter i Københavns området i efterårsferien, der egner sig både for børn og voksne. Læs et par forslag nedenfor og kom i gang med at planlægge din efterårsferie.

  • Tag en tur i Tivoli i efterårsferien, hvor du bliver inviteret indenfor i et eventyrligt univers af halloween, hvor der er pyntet op med græskar anmasse, hekse, edderkopper og meget andet halloween pynt.
  • En tur i Den Blå Planet er en rigtig god oplevelse for hele familien, hvor der er rig mulighed for at lærer mere om livet under havets overflade og se en masse spændende dyr og fisk.
  • Louisiana har også en masse spændende på programmet i efterårsferien, hvor de voksne kan gå på opdagelse i de spændende udstillinger og børnene kan besøge deres børnehus, hvor de kan udfolde deres kreative evner.
  • Børnenes Museum på Nationalmuseet har særlige tilbud til børn i alderen 4-10 år, hvorfor det kunne være en god mulighed for en kulturel udflugt i efterårsferien.
  • Tag en tur ud i naturen med en picnickurv og nyd hinandens selskab, gå en tur i skoven og nyd de flotte efterårsfarver eller lignende.